Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca køber Miralem Pjanic

Transfermarked - 29. juni 2020Officielt: Barca køber Miralem Pjanic

©


Så er den anden part af den omtalte transfer på plads. Arthur er allerede skiftet til Juventus og nu er det bekræftet, at den bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic fra næste sæson skifter Juventus ud med Barca. Helt som ventet er begge handler nu på plads.

- FC Barcelona og Juventus er nået til enighed om transferen for Miralem Pjanic. Transferen koster 60 millioner euro + 5 millioner euro i variabler, bekræfter Barca på sin officielle hjemmeside.

Pjanic er blevet udstyret med en kontrakt for de kommende fire sæsoner således han er at finde på Camp Nou frem til sæsonen 2023/2024. Desuden har han fået sig en frikøbsklausul på 400 millioner euro svarende til knap 3 milliarder danske kroner.Dermed er sagaen endelig slut. Arthur rykker til Juventus for 72 millioner euro mens Barca køber Pjanic for 60 millioner euro. Begge handler er nu bekræftet og begge spillere fortsætter i deres respektive klub indtil denne sæson er færdigsspillet.

Den endelige grund for at disse to transfers er gået igennem bunder i, at Juventus nu betaler penge til Barca således at det catalanske regnskab går op for denne sæson. I det nye regnskabsår betaler Barca så for Pjanic.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder