Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I dag udløber Arda Turans kontrakt med Barca

Nyheder - 30. juni 2020I dag udløber Arda Turans kontrakt med Barca

©


Arda Turan har ikke været andet end en skuffelse de seneste par år. Han havde gang i en storslået karriere for Atletico Madrid hvilket fik Barca til at vise interesse for ham. Efter længere forhandlinger kunne han skrive under på kontrakte med Barca, og i dag er forholdet endegyldigt slut hvilket Barca glæder sig over.

Arda Turan formåede ikke at bryde igennem i Barca og selvom han var en vellidt person blandt spillerne i truppen for sin karisma og enormt høje humør, så passede han ikke for alvor ind i dynamikken og blev i 2018 udlejet til tyrkiske İstanbul Başakşehir. Det ophold sluttede i januar, hvor Arda fik sin kontrakt med tyrkerne ophævet.

Barca havde ikke brug for ham og han har ikke spillet fodbold lige siden. I dag kan begge parter så se slutdatoen på kontrakten 30.06.2020 og dermed er Arda Turan ikke længere Barca-spiller på papir, selvom det efterhånden er noget tid siden at man har set ham i Barca-trøjen.

Det blev til næsten 200 kampe og 22 mål for Atletico Madrid før turen gik til Barca, hvor han optrådte i 55 kampe og scorede 15 mål. Men det er dog overskrifter for sin færden uden for banen, der har være omdrejningspunktet for Arda Turan.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder