Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I dag udløber Arda Turans kontrakt med Barca

Nyheder - 30. juni 2020
I dag udløber Arda Turans kontrakt med Barca

©


Arda Turan har ikke været andet end en skuffelse de seneste par år. Han havde gang i en storslået karriere for Atletico Madrid hvilket fik Barca til at vise interesse for ham. Efter længere forhandlinger kunne han skrive under på kontrakte med Barca, og i dag er forholdet endegyldigt slut hvilket Barca glæder sig over.

Arda Turan formåede ikke at bryde igennem i Barca og selvom han var en vellidt person blandt spillerne i truppen for sin karisma og enormt høje humør, så passede han ikke for alvor ind i dynamikken og blev i 2018 udlejet til tyrkiske İstanbul Başakşehir. Det ophold sluttede i januar, hvor Arda fik sin kontrakt med tyrkerne ophævet.

Barca havde ikke brug for ham og han har ikke spillet fodbold lige siden. I dag kan begge parter så se slutdatoen på kontrakten 30.06.2020 og dermed er Arda Turan ikke længere Barca-spiller på papir, selvom det efterhånden er noget tid siden at man har set ham i Barca-trøjen.

Det blev til næsten 200 kampe og 22 mål for Atletico Madrid før turen gik til Barca, hvor han optrådte i 55 kampe og scorede 15 mål. Men det er dog overskrifter for sin færden uden for banen, der har være omdrejningspunktet for Arda Turan.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder