Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: Jeg giver alt til det sidste

Transfermarked - 30. juni 2020
Arthur: Jeg giver alt til det sidste

© Juventus.com


Blandt de mest mærkværdige transfers i Barcas historie finder man helt sikkert salget at Arthur kombineret med købet af Miralem Pjanic. Ikke mange forstår den, men i går blev det en realitet, da det blev bekræftet, at de to spillere skifter klub efter denne sæson. I samme ombæring sendte Arthur en besked til Juventus og Barca.

Til Juventus
- Jeg er taknemmelig for den store indsats, som Juventus gjorde i at bringe mig til klubben. Jeg tilknytter mig en storklub og vi har mange udfordringer sammen, som vi skal opnå.

Til Barca
- Vi skal fokusere på nuet og de mange mål vi har her i Barca. Jeg kommer til at give alt til det sidste; for mine holdkammerater og for alle fans. Tak for støtten. Vi ses snart.

Arthur er en del af truppen til sidste spilledag og selvom han føler, at han er blevet sparket ud af den catalanske ledelse, så har han ikke i sinde at lade sine holdkammerater eller klubbens fans i stikken ved at afvise at spille. Det forlød ellers at han ville afvise det, men det kom aldrig på bordet ved forhandlingerne.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder