Annonce


Annonce

Annonce

Arthur: Jeg giver alt til det sidste

Transfermarked - 30. juni 2020




Blandt de mest mærkværdige transfers i Barcas historie finder man helt sikkert salget at Arthur kombineret med købet af Miralem Pjanic. Ikke mange forstår den, men i går blev det en realitet, da det blev bekræftet, at de to spillere skifter klub efter denne sæson. I samme ombæring sendte Arthur en besked til Juventus og Barca.

Til Juventus
- Jeg er taknemmelig for den store indsats, som Juventus gjorde i at bringe mig til klubben. Jeg tilknytter mig en storklub og vi har mange udfordringer sammen, som vi skal opnå.

Til Barca
- Vi skal fokusere på nuet og de mange mål vi har her i Barca. Jeg kommer til at give alt til det sidste; for mine holdkammerater og for alle fans. Tak for støtten. Vi ses snart.

Arthur er en del af truppen til sidste spilledag og selvom han føler, at han er blevet sparket ud af den catalanske ledelse, så har han ikke i sinde at lade sine holdkammerater eller klubbens fans i stikken ved at afvise at spille. Det forlød ellers at han ville afvise det, men det kom aldrig på bordet ved forhandlingerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arthur: Jeg giver alt til det sidste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder