Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca tilbyder Todibo for Sokratis

Transfermarked - 1. juli 2020
Avis: Barca tilbyder Todibo for Sokratis

©


Sokratis Papastathopoulos; en 32-årig forsvarsspiller for 20-årige Jean-Clair Todibo? Det er hvad Mirror Football lige nu erfarer, at Barca har i tankerne at tilbyde Arsenal. I Barca ønsker man at komme af med Jean-Clair Todibo, som senest har været udlejet til tyske Schalke 04.

Schalke havde egentlig planer om at købe Todibo fri, men på grund af coronakrisen mistede man en masse penge og der var pludselig ikke nok til at købe Todibo for 20-25 millioner euro. I stedet dukkede Everton op i billedet, men The Toffees' interesse lader til at være forduftet som tiden er skredet frem. Nu er der så endelig nyt omkring Todibo, som menes at være næste mand, Barca vil af med efter at man fik sendt Arthur til Juventus.Jean-Clair Todibo har af ingen fremtid på Camp Nou hvis man skal tro på de seneste historier. Mirror mener nemlig at Barca vil lave en byttehandel med Arsenal, som sender Sokratis den ene vej og Todibo den anden vej. Barca vil dog forsøge at suge nogle mønter ud af englænderne - lidt som man så det med Arthur-Pjanic-handlen, hvor Barca er sikret omkring 10 millioner euro - muligvis mere alt efter de personlige variabler, der blev forhandlet ind i aftalen.

Sokratis Papastathopoulos har spillet næsten 500 professionelle fodboldkampe med 22 mål til følge, så han er en ekstrem erfaren spiller, men bør absolut ikke være en mand for Barca, da der ikke er meget fodboldfremtid i ham. Sokratis har været forbi AEK Athens, Genoa, Milan, Werder Bremen og Dortmund, hvor han virkelig fik skub i karrieren med knap 200 kampe og 10 mål. I Arsenal er det blevet til 68 kampe og seks mål.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder