Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Vi var ekstraordinært gode

Nyheder - 1. juli 2020Setién: Vi var ekstraordinært gode

©


Quique Setién slog fast efter opgøret i går, at han ikke er totalt tilfreds, men at præstationen var ekstraordinær god. Nu kan Real Madrid løbe med mesterskabet, da de kamp efter kamp får gaver fra Catalonien - spørgsmålet er hvad fremtiden bringer for Setién.

- Vi var ekstraordinært gode. Jeg er ikke tilfreds med alt, da jeg ønsker at vinde, men jeg er glad for præstationen - vi manglede bare heldet, forklarede Setién, der efterfølgende kom ind på sin situation.

- Ja, jeg føler mig støttet af spillerne, var det konkrete svar.

- Riqui Puig var virkelig god og han forstod præcis, hvad vi bad ham om. Tilhængerne kan være tilfredse for han er fyldt med kvalitet og spiller på et højt niveau.

- Jeg forstår, at det er svært for Griezmann at komm på banen med så lidt tid. Jeg taler med ham i morgen (i dag). Jeg siger selvfølgelig ikke undskyld, da der er tale om en teknisk beslutning, men jeg forstår hvis han føler sig irriteret. Det gør jeg også på hans vegne, da han er en god person og en god spiller.

Barca møder Villarreal om et par dage på udebane. Også her har catalanerne det typisk svært og det ville ikke overraske hvis man igen-igen smider point til.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder