Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nike trækker ny Barca-trøje tilbage!

La Liga - 3. juli 2020Nike trækker ny Barca-trøje tilbage!

©


Ikke meget går Barcas vej lige for tiden. Ledelsen bliver dagligt kritiseret at fans og tidligere kollegaer, man taber hele tiden point på banen, cheftrænerens sæde er ekstremt varmt efter en række dårlige præstationer og man er nu fire point bag topholdet Real Madrid. Nu er der endnu mere dårligt nyt for Barca.

Barca havde en plan om, at man ville iføre sig den helt nye trøje for sæsonen 2020/2021 allerede mod Espanyol i denne sæson, men det kommer næppe til at fungere hvis man skal tro på seneste nyt fra Marca som mener at vide, at Nike har trukket den nye Barca-trøje tilbage.

Det er sjældent, at en ny trøje udgives uden at der har været billeder, som har ramt offentligheden, og det samme har været tilfældet denne gang. Barcas nye trøje for næste sæson har været på plads længe rent designmæssigt, men Nike må trække den tilbage, da der er sket en fejl i produktionen.

Således dannes der misfarvning på trøjen ved 'tilfælde' af sved eller hvis man har den på mens det regner. Trøjen er simpelthen ikke udstyret til at håndtere sved eller vand hvilket er opstået gennem en produktionsfejl. Farverne på trøjen 'smelter' sammen.

Der var allerede blevet bestilt tons vis af ordrer til butikker rundt om i verden som ville være klar til at sætte trøjen i salg ved grønt lys, men Nike har altså bedt samtlige butikker og ejermand om at sende produktet tilbage. Der er udelukkende tale om hjemmebanetrøjen for næste sæson. Om der var været fejl på udebane- eller 3.-trøjen fortæller historien ikke.

Om Nike får omproduceret trøjen og gjort klar til kampen mod Espanyol må tiden således vise. Barca møder Espanyol onsdag klokken 22.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder