Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo med stor kritik af Barca

La Liga - 3. juli 2020Rivaldo med stor kritik af Barca

© fcbarcelona.com


Brasilianske Rivaldo har aldrig været bange for at sige sin mening om Barca. Han har aldrig noget filter og siger altid sin mening. Det samme er tilfældet denne gang efter at Quique Setién ydmygede Griezmann ved at sende ham på banen i overtiden af kampen mod Atletico Madrid.

- Hvis Setién ville ændre noget, så kan man ikke vente til slutningen af kampen og sende Griezmann på banen med forventningen om, at han løser alle problemer. Det hjælper ikke noget at foretage den ændring i det 90. minut, fortæller Rivaldo til Betfair og følger op:

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan en verdensmester med Frankrig, stjernen i Atletico Madrid og en kæmpestor transfer for Barca er blevet reduceret til at spille så få minutter i så vigtig en kamp som mod Atletico Madrid.

- Det er tydeligt for mig, at indskiftningen af Griezmann indikerer, at noget er galt på holdet. Hvis man ikke starter med Griezmann i så vigtig en kamp, så er det fordi, at man har erkendt, at han var et fejlkøb.- For mig lader det til, at der er interne problemer og det kan koste Barca titlen. Nogen mener, at Atletico Madrid var heldige med at der ikke var tilskuere på Camp Nou, da det ville have gjort det sværere for dem, men det er ingen undskyldning for Barca og deres skuffende kampe siden La Liga vendte tilbage.

- Holdet har bolden rigtig meget, men det betyder ikke en pind. De kommer ikke frem i angreb. De er meget forudsigelige for modstanderen og de risikerer ingenting. Du kan ikke bare møde op og aflevere bolden rundt. Barca er selv grund i, at mesterskabet forsvinder ud af hænderne på dem.

- Hvis du taber La Liga og du ryger ud af Champions League, så har det ikke været på grund af coronapausen og det faktum, at man ikke spillede fodbold i nogle måneder. Hvis Barca fortsætter på denne måde, så ryger de ud til Napoli, som ankommer med intet at tabe men med fuld af entusiasme.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder