Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca dropper flyet: Kører til Villarreal

La Liga - 4. juli 2020Barca dropper flyet: Kører til Villarreal

© FC Barcelona


Sent søndag aften er Barca på banen igen når det gælder udekampen mod Villarreal. Udover, at catalanerne har haft det svært på udebane i denne sæson, så er Estadio de la Cerámica - eller engang El Madrigal - blandt de sværeste baner at præstere på for Barca.

Typisk flyver Barca-truppen til deres udekampe og man har da også altid tidligere fløjet til Castellon, hvor Villarreal har hjemme, men i morgen bliver anderledes. Således har man valgt at gøre to busser klar, som skal transportere spillere og trænere til Villarreal forud for kampen.

Der er lige præcis 281 kilometer fra Barcas træningsanlæg, hvor spillerne mødes i morgen tidlig, og hele vejen ned til Villarreals stadion. Spillerne lader dog op på et hotel i timerne op til kampen før de indtager stadion to timer før kick off. Selvom man skal ud på en tre timers køretur ned langs den spanske østkyst, så er der tale om luksusbusser, så spillerne bliver næppe mærket af turen.

Forskellen forud for kampen mod Villarreal er, at Barca for første gang siden fodbolden startede igen, vil kende til Real Madrids resultat før man selv går på banen. Barca har ellers altid spillet før Real Madrid. I morgen klokken 14.00 er Real Madrid at finde på udebane mod Athletic Bilbao mens Barca altså først møder Villarreal otte timer senere.

Barca-truppen kører direkte hjem efter kampen og rammer først på træningsanlægget omkring klokken 04.00 mandag morgen.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder