Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stor tvivl om Messis fremtid blandt danske Barca-fans

Nyheder - 5. juli 2020Stor tvivl om Messis fremtid blandt danske Barca-fans

©


Har Messi tænkt sig at forlade Barca eller presser han bare ledelsen ud? Hvad er op og ned i seneste nyt omkring argentinerens situation i klubben hvor Cuatro breakede nyheden om, at Messi havde indstillet samtlige forhandlinger omkring en kontraktforlængelse?

Der er ingen tvivl om, at Barcas ledelse har skabt negative overskrifter uge efter uge anført af præsident Bartomeu. På intet tidspunkt har der været ro på de indre linjer og der er ikke noget at sige til, at Messi og resten af truppen er trætte af det. Det kom siden frem, at Messi skulle have fået nok og bedt sin agent om at droppe forhandlingerne omkring en kontraktforlængelse, da han hellere vil stoppe i klubben sommeren 2021.

I den forbindelse søsatte vi her på BarcelonaFC.dk en afstemning, hvor man kunne stemme på, om Messi virkelig havde fået nok eller om det blot var et signal rettet mod ledelsen om at nok er nok. I skrivende stund er der kun én procent til forskel mellem de to svarmuligheder: knap 50,5% mener ikke at Messi forlader Barca mens 49,5% mener at Messi endelig har fået nok og nu vil videre.

Hvis du ikke har deltaget i afstemningen kan du stadig nå det her.

FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder