Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: VAR favoriserer altid det samme hold

La Liga - 6. juli 2020Bartomeu: VAR favoriserer altid det samme hold

©


Præsidenten i Barca, Josep Maria Bartomeu, er typisk ikke en særlig populær mand, men i går scorede han nogle points hos Barcas fans, da han efter magtdemonstrationen mod Villarreal var ude og skyde med skarpt. Det er ingen hemmelighed, at VAR har været på Real Madrids side efter coronapausen, og det har Bartomeu bemærket.

I mange spillerunder er en tvivlsom kendelse faldet ud til Real Madrids fordel ligesom madrilenerne kan begå straffespark uden at det bliver kigget igennem - samtidig med at de selv får straffespark ved mindste berøring. Det er Bartomeu godt og grund træt af, og som ikke set før, har en klubpræsident offentligt fortalt sin mening.

- I verdens bedste liga er VAR ikke i stand til at udføre opgaven. Det er ikke fair og det lader til at VAR altid favoriserer det samme hold, forklarede Bartomeu i offentlig rum i går efter kampen.Desuden slog Bartomeu fast, at han i det seneste halve år har bedt om at få forbedret VAR, som han længe har ment har været under standard. VAR har efterhånden vist sin sande side og flere og flere mener ikke, at systemet er parat til at være en fast del af fodbolden, selvom den efterhånden findes overalt.

Situationen opstår i, at det stadig er dommere, som tager beslutninger, og disse beslutninger kan stadig falde ud til et bestemt hold uanset hvad billederne end har at sige. Man har set det mange gange - ikke kun i Spanien, hvor Real Madrid har 'heldet' med sig - men også i andre ligaer, hvor en masse fejlbedømmelser har set lyset.

I La Liga er Barca fire point bag Real Madrid med bare 12 at spille om. Bartomeus ord kommer utvivlsomt nu, hvor Real Madrid i runde efter runde har haft VAR på sin side. Man ser det ikke som typisk, at en præsident for så stor en klub går ud og beskylder dommerne for direkte at favorisere et hold og spørgsmålet er om det får konsekvenser.

Barca møder Espanyol på hjemmebane i næste runde. Den kamp spilles sent onsdag aften.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder