Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu slipper: Ingen korruption på Camp Nou

Nyheder - 7. juli 2020
Bartomeu slipper: Ingen korruption på Camp Nou

© FCBN


Afgørelsens time er kommet. Barca-præsident Josep Maria Bartomeu går fri - i hvert fald i første omgang. Revisionsfirmaet PwC har nu gennemsøgt alle dokumenter og er kommet frem til den konklusion, at Cadena Sers anklager ikke holder vand. Der har ikke været korruption.

Bartomeu og Barcas bestyrelse blev ellers anklaget for at have handlet korrupt, da de hyrerede I3 Ventures til at foretage nogle opgaver på de sociale medier. Er skabes en masse profiler for at belyse nogle emner, og Cadena Ser mente at vide, at Bartomeu havde hyret firmet, som har skabt negative overskrifter om folk som Messi, Piqué, Xavi, Puyol og Guardiola samt præsidentkanidater.

Desuden blev Barca anklaget for at have betalt langt over markedspris, men revisionsfirmaet kunne i går morges konkludere, at der ikke har været foregået noget ulovligt bag kulissen og derfor går Bartomeu og co. fri i første omgang. Barcas talsmand Josep Vives dukkede op på et pressemøe i går og slog desuden fast - med direkte ord - at sagens afslutning bunder i, at der på intet tidspunkt har været foretaget ulovlige handlinger.

Bartomeu har derfor én mindre ting at bekymre sig om her op til sæsonafslutningen samt det enorme tryk der kommer i forbindelse med transfervinduet, hvor han er ivrig efter at hente Neymar hjem. Hvordan han løser den opgave bliver spændende at se.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder