Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I dag udløber Lautaro frikøbsklausul

Transfermarked - 7. juli 2020
I dag udløber Lautaro frikøbsklausul

© Bild


Lautaro Martinez' frikøbsklausul på 111 millioner euro er udløbet. Det skete da mandag blev til tirsdag og dermed kræver det nu at Inter accepterer det bud, som Barca kommer med, før Lautaro kan skifte. Med en frikøbsklausul vil den 'sælgende' klub ikke kunne bremse et eventuelt skifte. Det tog er nu kørt.

Barca var fra første øjeblik klar over, at 111 millioner euro er alt for meget for Lautaro Martinez og man har derfor forsøgt at forhandle sig frem til en billigere løsning. Hidtil har Inter afvist og henvist til frikøbsklausulen, men det er ikke længere en muliged. Lautaro har bedt Inter om at forhandle med Barca, da han er intereresseret i et skifte, og Barca er selvsikre: De tror på en handel før Serie A slutter om få uger.

Det positive ved situationen for Barca er, at prisen på Lautaro højst sandsynligt kommer til at blive et øjebliksbillede af, hvordan han spiller i øjeblikket. Derudover er hans alder og kontraktlængde (2023) en fordel for Inter - men i sidste ende vil Inter stadig kræve en pris, der svarer til 100-111 millioner euro i penge og spillere. Det er Barca med på - men de sende ikke hvilke som helst spillere afsted.

De kontraktlige forhold mellem Barca og Lautaro er allerede på plads, så det gælder blot om at Barca og Inter bliver enig om en pris. Barca er dog ikke i tvivl: De vil have Lautaro Martinez.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder