Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Josep Maria Bartomeu

Nyheder - 7. juli 2020
Interview med Josep Maria Bartomeu

© fcbarcelona.cat


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu var i morges inde i studiet hos RAC1, hvor han blev interviewt. Her kom han forbi adskillige emner - alt lige fra Messis fremtil til VAR, som der har været stor problematik omkring efter at adskillige kendelser er faldet ud til Real Madrids fordel. Læs interviewet her.

Messis fremtid
- Han har en kontrakt til 2021. Vi taler normalt ikke om spillerne på den måde, men selvfølgelig vil vi forlænge hans kontrakt. Messi er den bedste spiller i verden. Jeg ser ham værende afslappet og med viljen til at fortsætte. Han har udtalt sig mange gange og gjort det klart, at han vil spille i Barca hele sin karrriere og jeg er sikker på, at det bliver tilfældet.

VAR
- Både klubben og jeg er glad for VAR fordi, at det er med til at skabe en retfærdighed. Men i de seneste par dage, siden ligaen vendte tilbage, har der manglet en rød tråd.

Om det positive udfald af revisionen
- Det er nu bekræftet, at der ikke har været noget kampagner, som blev skabt til at krænke andre. Revisionen siger det meget tydeligt og spillerne ved det. Rapporten giver et klart billede og afviser alle former for korruption.

Budgettet næste sæson
- Budgettet skal tilpasses i forhold til indtægtsændringerne. Vi må se hvornår alt kører for fulde drøn igen.Setién
- Vi havde brug for en ændring (fyringen af Valverde). Setién har brag nye idéer til holdet og han har en klar vision af spillet. Jeg har allerede set forbedringer og jeg håber, at det fortsætter sådan. Hvis ikke vi vinder ligaen, så er der Champions League.

Champions League
- Vi kæmper for at få lov til at spille returkampen mod Napoli på Camp Nou. Vi taler mef UEFA om det og så må vi se, hvad der kommer til at ske.

Om holdet
- Vi fornyer hele tiden holdet. Vi har erfarne spillere og jeg glæder mig over balance med de unge spillere. Vi får knyttet Trincao og Pedri til og det glæder os. Hvis vi hentede Pjanic på grund af økonomien, så havde vi valgt anderledes. Vi har længe ville hente Pjanic.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder