Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca går fri fra Neymar-handel

Transfermarked - 7. juli 2020
Officielt: Barca går fri fra Neymar-handel

©


For syv år siden valgte Barca at hente Neymar i brasilianske Santos. Han endte med at spille sig så varm, at han i dag er blandt verdens bedste spillere og både Barca og Neymar kæmper en hård kamp for at få ham tilbage efter at han stak en kniv i ryggen på Barca og rykkede til PSG i 2017.

Da Barca hentede ham i Santos i 2013 var det dog ikke helt uden drama, og nu syv år senere, er der endelig faldet en dom. Santos mente, at Barca havde handlet ulovligt, da de hentede Neymar, hvorfor Santos valgte at klage til FIFA. Efter at CAS (sportsdomstol) nu har gennemset sagen, har man konkluderet, at Barca ikke var ude på dybt vand og at Santos i stedet skal betale sagens omkostninger. Det meddeler Barca i dag på sin hjemmeside.- CAS har afvist Santos' klage til FIFA, hvor den brasilianske klub krævede en betaling på 456 millioner kroner fra FC Barcelona i forbindelse med transferen af Neymar, indleder klubben på sin hjemmeside og følger op:

- CAS har konkluderet, at kontrakten mellem Santos og spilleren sluttede efter gensidig aftale, at Barca ikke gjorde noget forkert i forbindelse med transferen, da man betalte ekstra beløb til spillerens far og til selskabet N&N, og at Barca ikke handlede svigagtigt, da man underskrev en forhåndskontrakt med Neymar og ej heller da man skrev under på transferen med Santos.

- Dommen tvinger Santos til at betale sagens omkostninger på 140.000,- kr. til Barca.

Således slutter en syv år gammel sag endelig for Barca og det er den anden Neymar-sag på én måned, som afsluttes. Da Neymar i 2017 rykkede til PSG krævede han således at få udbetalt en loyalitetsbonus, som Barca dog ikke mente, at han var berettiget til. De to parter endte i retten og for nyligt gik Barca fri. Du kan læse den historie her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder