Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Konrad: Utroligt at træne med førsteholdet

Nyheder - 9. juli 2020Konrad: Utroligt at træne med førsteholdet

© fcbarcelona.com


Konrad de la Fuente har for nyligt forlænget sin kontrakt med Barca og det er noget, som skaber glæde hos ham. I går deltog han i Instagram Live med Barca og her kom han ind på, at Barca altid har været en drøm for ham og at Ronaldinho er det helt store idol.

- Ronaldinho er med afstand min favoritspiller. Han har inspireret til at spille fodbold. Det er klart, at jeg altid har haft troen på mig selv og at andre ikke troede på mig, men jeg har altid haft indstillingen, at jeg vil vise, hvad jeg kan.

- Jeg lytter ikke til folks negativitet. Det vigtigste er at udnytte hver chance, som man får. Man ved aldrig hvem der holder øje med dig - der er mange spejdere rundt omkring og hvis du spiller godt, så ved man aldrig.

- Jeg er virkelig glad (for forlængelsen). Det er min drøm at spille i Barca og at træne med førsteholdet var helt utroligt.

Den amerikanske angriber har forlænget sin kontrakt frem til 2022 med mulighed for yderligere to sæsoner. Desuden lyder hans frikøbsklausul på 50 millioner euro - hvis han forfremmes til førsteholdet stiger den automatisk til 100 millioner euo.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder