Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Det var en svær kamp

La Liga - 9. juli 2020Setién: Det var en svær kamp

© BeIN


Under normale omstændigheder havde Barca banket Espanyol hjemme på Camp Nou, men spillet og situationen i klubben er langt fra, hvad den har været, og man har dybe spillemæssige problemer. Èn god kamp mod Villarreal var tydeligvis ikke nok og i går fik man problemer med ligaens klart største taber Espanyol.

Espanyol har været voldsomt ringe hele sæsonen og i går skulle de bruge en sejr for at bibeholde en mikroskopisk chance for at blive oppe, men Luis Suárez' mål i anden halvleg gjorde udfaldet. Det var dog bestemt ikke fordi, at Barca var sikker på sejren. Espanyol pressede hårdt på til sidst og havde også en skud på stangen i første halvleg. Setién erkender problemerne.

- Sandheden er, at det var en svær kamp. Vi spillede ikke som vi gjorde mod Villarreal. Vi forsøgte at finde nøglen til at dirigere deres forsvar op, men de forsvarede godt og efterlod ingen plads, forklarede Setién efter kampen.

- Vi har længe forsøgt at finde løsningen for Griezmann. I de sidste minutter af kampen led vi. Jeg insiterede på, at vi skulle holde på bolden, men holdet vil hele tiden score mål. Vi skal forbedre os på det punkt og være mere konservative til tider.

Barca spiller langt fra kvalitetsfodbold og ingen tror på, at man med det nuværende niveau har en chance i Champions League, som der efterhånden ikke er længe til starter.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder