Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Rossi i vildt Messi-forsvar: Kæmpe nosser!

Nyheder - 9. juli 2020De Rossi i vildt Messi-forsvar: Kæmpe nosser!

© Sky


Lionel Messi bliver kritiseret meget i hjemlandet Argentina for ikke at have vundet VM med sit land. Til trods for at Argentina råder over historiens klart bedste fodboldspiller, så får end ikke han fred. Nu har Daniele De Rossi været ude i et forsvar af Messi.

- Hvordan kan nogen nogensinde sige noget imod Messi når han har så kæmpe store nosser? spørger De Rossi i et interview med La Nacion og følger op:

- Der er mennesker, som kritiserer Messi bag en computerskærm, men som ikke engang har nosserne til at spørge sin kone om de må skifte kanal på tv'et.- Messi har tabt to Copa America-finaler i straffesparkskonkurrencer mens jeg har vundet VM på grund af straffespark. Han bliver straffet i Argentina, men her i Italien er jeg en helt sammen med mine holdakmmerater for at have vundet VM i 2006. Hvad er forskellen? Måske fem centimeter! Jeg er bare ikke enig i det.

- Jeg vil gerne minde folk om hvor mange gange Messi har båret hele sit hold på sine skuldre.

36-årige De Rossi har indstillet sin aktive fodboldkarriere. Efter 18 år i AS Roma rykkede han til Boca Juniors, hvor han spillede syv kampe før han lagde støvlerne på hylden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder