Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Man United har udset sig Dembélé

Transfermarked - 10. juli 2020
Medie: Man United har udset sig Dembélé

©


Manchester United har længe været interesseret i at hente Dortmunds guldfugl Jadon Sancho, men det kan ende med at den engelske storklub må kigge mod Barca for at finde sit dyre indkøb denne sommer. Det beretter adskillige engelske medier op mod weekenden.

Dortmund kræver op mod 100 millioner euro for Jadon Sancho og mens prisen ikke umiddelbart skræmmer Manchester United, så vil englænderne forsøge at presse prisen ned. Premier League slutter om få uger og transfervinduet åbner på samme tid hvorfor der i den grad kommer til at ske nogle handler. Mange klubber er dog hæmmet af coronakrisen.Under coronakrisen har man ikke tjent nær så mange penge som forventet, og derfor har alle fodboldklubber verden over været nødsaget til at nedjustere det forventede budget, da pengene simpelthen bare ikke har været til det. Men i Manchester United har coronakrisen ikke for alvor sat sit præg, dog er Jadon Sancho ikke en spiller, som United bare skal have.

I Barca har man en dyr mand i Ousmane Dembélé, som nu har været i klubben i tre år uden overhovedet at slå igennem. Han har leveret rigtige god takter, men skader har bremset hans enorme talent og i skrivende stund er han da også ude med en skade. Ikke desto mindre ser Manchester United ham som en direkte erstatning på transfermarkedet for Jadon Sancho hvis man ikke formå at lande ham.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder