Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca forlænger med Garcia Pimienta

Nyheder - 10. juli 2020
Officielt: Barca forlænger med Garcia Pimienta

© fcbarcelona.com


Det har længe lagt lige under overfladen og ventet på at se dagens lys, men nu er det officielt. Barca har forlænget kontrakten med B-holdets cheftræner Garcia Pimienta efter nogle flotte resultater og med øje for at han i fremtiden kan få jobbet som cheftræner på førsteholdet.

Torsdag fandt kontraktunderskrivelsen sted på Estadi Johan Cruyff, hvor præsident Bartomeu, Xavier Vilajoana samt Eric Abidal alle var til stede for at sætte underskrift på forlængelsen. Det betyder, at Pimienta bliver i Barca til sommeren 2021 med mulighed for at få forlænget sin aftale for yderligere en sæson. Pimienta har selv spillet i Barca og kom til klubben i 1986 mens han fik debut på førsteholdet den 26. maj 1996 mod Deportivo la Coruna. Siden 2001 har han været træner.

Pimienta blev faktisk nævnt som en mulig afløser for Ernesto Valverde for et halvt år siden, men han var ikke højt nok på listen. Quique Setién var nummer fem på listen over trænere, som Barca gerne så tage over, og det endte altså med at Setién takkede ja efter at de fire øvrige havde afslået.

For en uges tid siden var der kaos i Barca efter skuffende resultater og straks blev der talt om en tidlig fyring af Quique Setién - planen var angiveligt at man ville lade ham være træner indtil ligasæsonen slutter og derefter indsætte Pimienta som midlertidig træner i Champions League. Men for to dage siden kunne præsident Bartomeu frede Setién i et radiointerview med RAC1, så Setién forventes også at være træner i næste sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder