Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Griezmann misser resten af ligaen

Skader - 12. juli 2020Avis: Griezmann misser resten af ligaen

©


Antoine Griezmann spillede atter engang en helt igennem håbløs kamp, da Barca var på besøg hos Valladolid. Lige for tiden er der ikke mange, som lever op til potentialet i Barca, og i pausen i går blev Griezmann skiftet ud. I første omgang lå fokus på Setién, men det bliver kort efter kampen rettet.

Blev Griezmann pillet ud for at spille dårlig? Ikke mange troede på, at Setién havde den kvalitet til at træde igennem og det skulle da også vise sig, at det slet ikke var derfor, at Griezmann blev pillet af banen. I pausen brokkede han sig over smerter i det ene lår og man ønskede ikke at tage nogen chancer hvorfor Suárez i stedet kom på banen straks fra anden halvlegs start.Det blev ikke meget bedre med Suárez på banen, som efter kampen er blevet gennemjordet med kritik for sin optræden, men set med Griezmann-briller kan det betyde farvel til resten af ligaen, erfarer avisen Sport. Barca har to finaler mod Osasuna og Alavés, som med stor sandsynlighed bliver uden Griezmann så man ikke tager chancer med ham inden Champions League sparkes i gang om under en måned.

Suárez startede på bænken i går fordi, at han havde spillet mange minutter efter coronapausen og derfor trængte til en pause. Setién fik dog ikke givet ham den pause, som han ønskede, og måtte sende ham i spil i de sidste 45 minutter. Osasuna gæster Camp Nou om få dage og her må Setién igen bytte lidt rundt, da Griezmann næppe er med. Han bliver undersøgt næste gang spillerne er på træningsanlægget.

Barca bekræfter desuden søndag formiddag, at Griezmann har pådraget sig en skade. Endnu er der ingen dato for et comeback.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder