Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I aften skal miraklet ske for Barca

La Liga - 13. juli 2020
I aften skal miraklet ske for Barca

© Real Madrid


Når man dummer sig så gevaldigt som Barca har gjort det efter coronapausen, så kan kun et mirakel komme holdet til undsætning. Men ikke meget tyder på det. Der er en reel chance for at Barca bliver spansk mester, men der skal i den grad gå rigtig meget galt for Real Madrid hvis det skal ske.

Real Madrid er i skrivende stund ét point foran Barca, men har til gengæld en kamp i hånden. Barca har to kampe tilbage: Hjemme mod Osasuna og ude mod Alavés mens Real Madrid har tre kampe tilbage: Ude mod Granada, hjemme mod Villarreal og ude mod Leganés.

Umiddelbart er det kampe, som Real Madrid nok skal vinde og Zidane har været en mester i at dosere spilletiden modsat Setién, som hverken har fundet sin bedste start 11'er og som har svært ved at spare minutterne hos sine spillere. Real Madrid har været bundsolide og til trods for en masse VAR-hjælp, så er faktum at Real Madrid har snuppet alle point efter coronapausen.Granada kigger ikke længere ned i tabellen - i stedet kigger de op. Her har de Getafe tre point foran sig hvilket giver kvalifikation til Europa League og det en plads, som Granada meget gerne vil have hvorfor de har noget at spille for i aften mod Real Madrid - men skulle kvalifikationen glippe, så er man fortsat tilfreds med sæsonen i Granada.

Baseret på de resterende kampe er det i aften at Real Madrid skal miste point. Kampen mod Villarreal kan også give problemer for madrilenerne, hvilket Barca også skal håbe, da Real Madrid skal gå fra to kampe uden fuld gevinst, mens lokalopgøret mod Leganés næppe kommer til at give stor modstand for Real Madrid. Det bliver en spændende uge, hvor mesterskabet skal afgøres og mens man hele sæsonen har haft det i egne hænder, har man nærmest pisset mesterskabet væk ved at smide unødvendige point - og været tæt på at smide endnu flere point væk efterfølgende.

Kampen mellem Granada og Real Madrid spilles i aften klokken 22.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder