Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er rasende på Nike

Nyheder - 13. juli 2020
Barca er rasende på Nike

© Nike


Nike står for at lave Barcas spilletrøjer og det har ikke været anderledes til næste sæson. Giganten Nike har således fået godkendt designet til næste sæson, men fandt ud af, at der var sket en produktionsfejl hvorfor Barca alligevel ikke kunne bruge den nye trøje i hjemmekampen mod Espanyol, som man ellers havde planlagt.

I stedet måtte Nike omproducere trøjerne og som regel er det klubben, som får lov til at løfte sløret for sin egen trøje, men sådan har det ikke været denne gang. Nike har således sendt den nye trøje ud til alverdens butikker og sat til den til salg før end at Barca overhovedet har fået fingrene i den.

Normalt er det Barcas egen butik på Camp Nou, som får trøjerne sat til salg fra første dag, men selv den dag i dag kan man ikke købe den nye trøje i Barcas butik og det til trods for at man har kunne bestille den i den seneste uges tid fra øvrige online shops.

Barca er både overraskede og rasende på Nike, da man ikke kan forstå, at Nike har sat trøjen til salg uden at have informeret Barca om det. Det melder Mundo Deportivo. Der er lige nu tale om Vapor-udgaven, som er den, spillerne benytter sig af i kampene. Trøjen forventes at ramme Barca tirsdag - hvor også klubben vil løfte sløret for den nye hjemmebanetrøje selvom alle allerede ved hvordan den kommer til at se ud.

Her på BarcelonaFC.dk har vi da også henvist Barca-fans til at købe den nye trøje så det kommer næppe som en overraskelse når Barca endelig bekræfter den. Har du endnu ikke fået fingrene i den nye trøje, så kan du få det her.

Åben shoppen her


Nu kan du købe den helt nye Barca-trøje 2020/2021
NikeLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder