Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann til Barca - og så kommer skaderne

Skader - 14. juli 2020Griezmann til Barca - og så kommer skaderne

© Goal


Antoine Griezmann har på intet tidspunkt været en afgørende spiller for Barca og man skal nærmest kun have Bartomeus briller på før man kan vurdere hans spil hidtil til at være 120 millioner euro værd. Ikke desto mindre er han inde og ude af holdet fordi at Setién ikke kan finde sin faste start 11'er og nu begynder skaderne også at komme.

Antoine Griezmann er en af de sjældne spillere, som bare aldrig går i stykker. Franskmanden har været fantastisk til at passe på sig selv, men i halvlegen af opgøret mellem Valladolid og Barca bad han Setién om at blive skiftet ud, da han følte ubehag. Ingen tror på, at man får ham at se mere i denne sæson i ligaen, da han utvivlsomt er ude i mindst én uge.

Det betyder, at han i hvert fald kommer til at misse to kampe og det er faktisk rekord. Griezmann har en nærmest pletfri skadeshistorik og det er kun fordi, at der er to ligakampe tilbage før en længere pause frem mod Champions League, at han kun misser to kampe til en skade.Griezmann tog fra Real Sociedad til Atletico Madrid i 2014 og i de fem år han var i Madrid, var han kun skadet to gange. Den ene gang missede han ingen kampe og den seneste gang - i 2017 - missede han kun én kamp. Nu er han landet i Barca og han vil med stor sandsynlighed gå glip af to kampe.

Da Diego Simeone havde Griezmann under sine vinger i Atletico kunne den argentinske træner altid regne med sin franskmand. Det var kun i 2017, at han missede en enkelt kamp, ellers var det Simeone som simpelthen valgte at hvile sin angriber hvis han ikke kom i spil.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder