Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez opgiver: La Liga er næsten umulig

La Liga - 15. juli 2020Suárez opgiver: La Liga er næsten umulig

© FCBN


Real Madrid har hentet lutter sejre efter coronapausen og det har været med til at de kunne overhale Barca og samtidig skabe et vigtigt forspring på fire point ned til catalanerne, som til gengæld har ødelagt det hele for sig selv. Suárez anser det som værende næsten umuligt at vinde La Liga.

- Hvis man skal være ærlig, så er La Liga næsten umulig at opnå. Det er klart, at kampen mod Sevilla vendte det hele om. Vi havde chancerne for at komme foran. Kampen mod Celta Vigo var også en nøglekamp og vi mistede en stor chance, fortalte Suárez i et interview med Sport.

- Hvis vi havde slået Celta, så havde vi også været bedre mod Atletico. Det store slag kom mod Celta med det sene mål af Aspas. Det slog os ud. Nu skal vi slutte ligaen med to sejre og så se videre mod Champions League.

Barca fejlede stor med uafgjort mod Sevilla, Celta og Atletico Madrid og det var da også disse tre kampe, som på forhånd blev spået til at være steder, hvor Barca typisk mister point. Det var det også med Villarreal-kampen på udebane, men den klarede man til UG og spillede så en elendig kamp mod Espanyol få dage senere.

Efter coronapausen har Quique Setiéns tropper bare ikke været gode og med bare én sejr til Real Madrid vil de kunne lade sig hylde som mestre og så er det på tide at kigge videre mod Champions League, hvor man møder Napoli i starten af næste måned.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder