Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca henter guldfuglen Gustavo Maia

Transfermarked - 15. juli 2020Barca henter guldfuglen Gustavo Maia

© FCBN


Barca og Sao Paulo er blevet enig om transferen af den bare 19-årige guldfugl Gustavo Maia. Det beretter adskillige spanske og brasilianske medier, som desuden fortæller, at Barca køber ham for den nette sum af 33,5 millioner kroner.

Maia landede som 14-årig hos Sao Paulos verdensberømte Cotia-akademi, som har produceret spillere som Kaká, Casemiro og Lucas Moura. Siden har han repræsenteret sit land på U16- og U17-landsholdet og tidligere på året blev han forfremmet til førsteholdet, hvor han i dag spiller sammen med Barca-legenden Dani Alves.Han har endnu ikke fået sin professionelle debut - blandt andet fordi, at kampene er blevet udskudt som følge af coronavirussen - men han forventes at debutere i næste måned når kampene afvikles igen. Spørgsmålet lige nu er om han efter Barcas opkøb udlejer ham til Sao Paulo i endnu en sæson, eller om Barca henter ham til klubben med det samme.

Men det er ikke alle, som er glade for købet af Gustavo Maia. Mundo Deportivos Francesc Aguilar mener således, at Barca bør droppe det brasilianske marked for en stund. Man har netop afskedige Andre Cury, som stod for det sydamerikanske marked, og selvom han blandt andet var med til at hente Neymar, Arthur og Paulinho, som har han også været manden bag adskillige flops som Henrique og Keirrison. For mange betyder de to navne intet - og det er der en grund til.

Gustavo Maia er købt ind til fremtiden såfremt han formår at fortsætte med at imponere og hvis han en dag kan tage det store skridt ind på Camp Nou. Han spiller primært ude i venstre side af angrebet men kan også spille helt på toppen. Han var kontrakt med Sao Paulos B-hold frem til sommeren 2022.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder