Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Quique Setién: Ikke min skyld det hele

La Liga - 15. juli 2020Quique Setién: Ikke min skyld det hele

©


Man hører typisk om cheftrænere, som påtager sig det fulde ansvar for nederlag, men spørger man Quique Setién, så er han ikke interesseret i at påtage sig ansvaret for de dårlige kampe efter coronapausen, hvor man har smidt mesterskabet over i hænderne på Real Madrid.

Barca var ellers netop kommet foran Real Madrid i tabellen, da coronavirussen satte La Liga på pause. Men efterfølgende har Barca spillet en håndfuld dårlige kampe mens Real Madrid har hentet lutter sejre og det betyder, at madrilenerne nu er én sejr fra mesterskabet.

- Jeg tager noget at skylden for det, men ikke hele skylden. Trænere er altid de lette at skyde skylden på. Jeg mener ikke, at vi har været så dårlige (som det nævnes) ved at spille tre uafgjorte kampe. Jeg vil hellere give mere kredit til Real Madrid for at have vundet alle kampe siden ligaens genstart, forklarede Setién på dagens pressemøde.

- Vi har brug for friske spillere. Modstandere som Valladolid og Osasuna har roteret meget og det har vi ikke haft mulighed for. At miste Frenkie de Jong ramte os hårdt, da han spiller en vigtig rolle.

Setién udtog tidligere på dagen sin trup til morgendagens kamp mod Osasuna, hvor Barca kun kan bruge en sejr til at bibeholde den spinkle chance for at vinde guld. På samme tid tager Real Madrid imod Villarreal, så der er ingen tvivl om, at man følger med i kampene.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder