Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rosell: Angrebet på Bartomeu er ikke fortjent

Nyheder - 16. juli 2020



Rosell: Angrebet på Bartomeu er ikke fortjent

©


Efter at have siddet i fængsel over en længere periode blev den tidligere Barca-præsident Sandro Rosell løsladt for nogle måneder siden og som bekendt har han arbejdet tæt på Josep Maria Bartomeu, den nuværende præsident i klubben. Rosell mener da også at al den kritik, som Bartomeu modtager i disse måneder, er ufortjent.

Sandro Rosell mødte op hos Radio Marca til et interview og hans intentioner er ikke til at tage fejl af. Han er ikke i tvivl om, at han kun kom i fængsel fordi, at han var præsident for Barca - ellers var det aldrig sket.

- Bartomeu vandt præsidentvalget. Folket stemte på ham. Jeg støtter ham 100 procent og jeg er på hans side. Det er slet ikke fortjent at angribe ham og desuden, de folk, som angriber ham, er folk, som ønsker at se ham fejle, fortæller Rosell og følger op om de seneste tydelige VAR-skandaler i spansk fodbold:

- Baca har selv smidt point på det seneste, men der er beviser for at der er blevet fejlet med VAR som har været til Real Madrids fordel.

Om fængslet
- At være i fængsel får dig til at evaluere alt. Jeg vil ikke sige, at det direkte ødelægger dit liv, men det sætter det hele på pause mens alt udenfor fortsætter. Jeg vil absolut ikke slette mine minder; de er en del af mit liv. Der var nogle mennesker, som ønskede at stjæle min frihed og som havde held med at gøre det i to år.

- Det gjorde ondt på min familie men også på mig selv som person. Jeg er heldig, at mine venner og familie fra første dag vidste, at jeg var uskyldig.

Josep Maria Bartomeu overtog præsidentposten fra netop Sandro Rosell. Bartomeu er færdig som præsident efteråret 2021.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder