Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Laporta frygter Messi-exit

Nyheder - 16. juli 2020Joan Laporta frygter Messi-exit

©


Der har på det seneste været snak om, at Lionel Messi er træt af Barcas ledelse og at han nu tænker i nye baner. Messi har lagt i krig med blandt andet Abidal, og der er ingen tvivl om, at den nuværende ledelse flere fjender end venner.. Den tidligere Barca-præsident Joan Laporta frygter det værste.

- Når jeg siger, at man bør være mere klar, så er det blandt andet et af disse emner, jeg hentyder til. Messi er en spiller, som har meget mere at give endnu; den bedste nogensinde og det kræver, at man skaber de rigtige omgivelser for ham som giver ham lyst til at fortsætte. Han skal føle sig glad og tilpas for at kunne give os mange år endnu, fortæller Laporta ifølge Sport.

- Jeg ønsker at se Messi i Barca efter 2021 også (hvor hans kontrakt udløber), men jeg frygter, at beslutninger fra ledelse kan drive Messi væk. Som jeg ser det, så er Bartomeu og co. ikke på rette spor.

Der har længe været intern splid i Barca i takt med at spillet på banen har været lysår hvad man ellers forbinder Barca med. I aften kan det sidste søm i kisten blive banket i når man endegyldigt kan se Real Madrid snuppe mesterskabet. Kampene i aften starter klokken 21.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder