Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: Aftenens ligakampe

La Liga - 16. juli 2020Overblik: Aftenens ligakampe

©


I Spanien nærmer man sig med hastige skridt en afgørelse. Mens Barca har smidt alt for mange point væk, så har Real Madrid vundet og vundet og det gør, at madrilenerne i aften kan lade sig kåre som spansk mester hvis alt går vel for dem. Det vil Barca naturligvis forsøge at stoppe.

Som det er kendetegnene, så spilles kampene på samme tid og i aften er ingen undtagelse. Det er kun Eibar mod Valladolid, som spilles klokken 18.30 mens alle øvrige kampe spilles klokken 21 - heriblandt Barca mod Osasuna og Real Madrid mod Villarreal.

Med to kampe og seks point at spille om, er Real Madrid fire point foran. Meget skal altså gå galt hvis Barca skal kunne lade sig kåre som spansk mester. Real Madrid skal bare vinde deres kamp i aften så kan de ikke længere blive overhalet. Hos Barca håber man på, at Real Madrid taber og spiller uafgjort i deres sidste to kampe. Det vil nemlig betyde, at catalanerne med to sejre kan hente mesterskabet.

Runde 37
18.30: Eibar - Valladolid
21.00: Valencia - Espanyol
21.00: Real Sociedad - Sevilla
21.00: Real Madrid - Villarreal (TV2 Sport X)
21.00: Mallorca - Granada
21.00: Getafe - Atletico Madrid
21.00: Celta Vigo - Levante
21.00: Real Betis - Alavés
21.00: FC Barcelona - Osasuna (TV2 Sport)
21.00: Athletic Bilbao - Leganés

Således kan det hele endegyldigt slutte omkring klokken 23 hvis Real Madrid formår at slå Villarreal ellers hvis Osasuna overrasker på Camp Nou. Ingen tror på, at Real Madrid taber og spiller uafgjort i de sidste to kampe og Luis Suárez har da også allerede opgivet - selvom han naturligvis vil slutte af med to sejre for at komme bedst ind til Champions League næste måned.

Du kan naturligvis følge status på aftenens kampe her på BarcelonaFC.dk.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder