Annonce


Annonce

Annonce

Piqué, Rakitic og Junior ude med karantæne

La Liga - 17. juli 2020




Fra La Liga slutter til Champions League starter har Barca godt to og en halv uge, men for Gerard Piqué, Ivan Rakitic og Junior Firpo har de tre hele uger til at forberede sig. Det sker som følge af den karantæne, de alle tre trak mod Osasuna i aftes på Camp Nou.

For at holde fast i den lille chance om at vinde mesterskaber - og for at forberede sit eget spil frem mod Champions League - havde Barca brug for en sejr mod Osasuna i går, men end ikke på hjemmebane mod den, på papiret, mindre modstander, formåede Barca at hente sejren. I stedet tabte man og Real Madrid er i dag spansk mester.

Undervejs i kampen mod Osasuna indhentede Piqué, Rakitic og Junior gule kort hvilket betyder, at de alle har samlet nok gule kort sammen til én spilledags karantæne. Den skal afsones i ligaens sidste kamp når Barca på udebane møder Alavés, som netop har klaret frisag og ikke længere kæmper om nedrykning.

Kampen afvikles allerede søndag aften og her ventes Setién igen at rotere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué, Rakitic og Junior ude med karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder