Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Alt siden januar har været meget dårligt

La Liga - 17. juli 2020Messi: Alt siden januar har været meget dårligt

© AS


Lionel Messi var naturligvis ikke en glad mand, da han på Camp Nous sidelinje lod sig interviewe i aftes efter sæsonens sidste ligakamp hjemme på Camp Nou. Argentineren tog bladet fra munden og sagde præcis, hvad han følte.

- Vi ønskede ikke at afslutte sæsonen på denne måde, men det fortæller meget godt hvordan vores sæson er gået. Vi er ikke stabile, vi er svage og vi mangler intensitet. Vi har smidt mange point og i dag (i går) summerede det meget godt, forklarede Messi og fulgte op:

- Alt, som vi har været igennem siden januar, har været meget dårligt. Vi skal ændre mange ting, det er klart. Roma... Liverpool... Vores fans løber tør for tålmodighed fordi vi ikke vinder noget. Hvis vi skal kæmpe om Champions League, så skal der ændres en masse ting. Spiller vi som nu, så taber vi til Napoli.

- Vi skal være selvkritiske startende fra spillerne og videre gennem hele klubben, var Messis ord efter opgøret.

Argentineren kan nu se frem til noget hvile, som Setién ikke har givet ham efter coronapausen. Messi har således spillet fuld tid i samtlige 10 kampe hidtil og for Messi og co. gælder det om at stå klar på banen igen når Napoli kommer forbi i Champions League. Selvom en sejr er påkrævet mod Alavés i sæsonens sidste ligakamp, så er det næppe motivationen der trækker spillerne nordpå til Baskerlandet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder