Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién sår tvivl om egen Barca-fremtid

Champions League - 17. juli 2020Setién sår tvivl om egen Barca-fremtid

© EFE


Quique Setién landede i Barca ved starten af året, da klubben valgte at fyre Ernesto Valverde. Et halvt års tid med et par måneders coronapause er gået, og i dag ønsker mange at se Setién blive fyret. Selv er han i tvivl om hvorvidt han står på sidelinjen når Barca skal forsøge at kæmpe sig til Champions League-trofæet.

Det er ingen hemmelighed, at Barca har været rigtigt dårligt kørende under Setién med meget få gode kampe. Det betød, at man i aftes endegyldigt mistede mesterskabet og nu handler alt om at få fat i den lange ende til Champions League - og det kan være uden Setién på sidelinjen.

- Jeg håber det (at han er cheftræner til Champions League), men jeg ved det ikke. Jeg er enig i nogle af de ting, som Messi sagde. Specielt med at være selvkritiske. Men vi var meget bedre end Osasuna og det var overdrevet, at de fik scoret to gange, fortalte Setién efter opgøret.

- Vi havde 10 hjørnespark og hvis bare ét af dem var gået i mål, så havde kampen set helt anderledes ud. Der er helt klart nogle ting, som skal forbedres, men ikke alt var dårligt. Der var nogle gode ting og jeg vil absolut ikke smide alt væk.

- Det frustrerende er, at vi nu har tabt ligaen. Nu har vi nogle fridage og så er jeg sikker på, at vi kommer veludhvilet tilbage. Sådan må vi se på det fra vores position - vi skal tilgå Champions League med en masse håb.

Inden kampen nægtede Setién at tage skylden for det dårlige fodbold, men efter kampen tog han ansvar.

- Jeg er den mest ansvarlige, men jeg føler mig i stand til at udføre dette job. Jeg er overvist om, at vi kommer til at se et andet hold fremadrettet med en positiv attitude når vi spiller Champions League. Jeg kan kontrollere tingene op til det punkt - derefter er det ude at mine hænder.

Barca møder Alavés i ligaens sidste kamp før det i starten af august går løs mod Napoli i Champions League.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder