Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves kritiserer Setiéns fodbold

Nyheder - 18. juli 2020Dani Alves kritiserer Setiéns fodbold

© AS


Quique Setién fik Real Betis til at spille flot fodbold, men i Barca har cheftræneren ikke formået at få noget ud af de mange stjerner. Han er blevet kritiseret fra næsten alle verdenshjørner og nu har den tidligere Barca-spiller Dani Alves også været ude med en stikpille til Setiéns identitetsløse fodbold.

- Det, som det nuværende Barca mangler, er identitet. Det har klubben altid haft. Som Ronaldinhos Barca, eller vores Barca. Identiteten af et hold, som dominerer i 90, 100 eller 150 minutter. Barca er skabt til at folk skal nyde fodbolden, men hvad jeg ser lige nu, er bare endnu et hold, fortæller Dani Alves i et interview med Catalunya Rádio.

- Spillerne på holdet plejer at have en forståelse for hinanden og derved virkede alt lettere. Det er der ikke i dag. Messi er skabt til at vinde og han bryder sig ikke om at tabe. Når holdet taber, så er det helt normalt, at han bliver sur - han vil altid vinde. Ligesom mig.- Han har vundet i så lang tid og han ved hvornår holdet giver én ting eller en anden ting. Derfor fortæller han hvad der virker og hvad der ikke virker - han ved det. Han har været i Barca i så mange år og oplevet så mange ting, at han ved hvad der virker for at holdet kan vinde.

- Han ser, hvad jeg føler - og det er mangel på støtte. Jeg har altid sagt, at Messi er nøglen og vi er ingredienserne på tallerkenen. Lige nu føler jeg, at han gør alt hele tiden, men vi skal altså huske på, at han kun er et menneske.

Dani Alves er altså ikke i tvivl om, at der mangler en decideret gameplan og at der skal skabes et hold med Messi i centrum. Det ser man overhovedet ikke under Setién og det er det problem, som Alves forsøger at belyse.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder