Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién overleve første krisemøde

Nyheder - 18. juli 2020Setién overleve første krisemøde

©


Quique Setién var i går blevet bedt om at møde op på præsident Josep Maria Bartomeus kontor, hvor mange havde set frem til en fyreseddel. Men så vidt gik det dog ikke - i denne omgang. Under Setién har Barca ramt et meget lavt niveau hvilket blev konkluderet for to dage siden, da man tabte til Osasuna på eget græs.

Setién skulle derfor stå skoleret foran Bartomeu, som dog valgte at frede træneren. I hvert fald for en stund: Setién står i spidsen for holdet i morgen på udebane mod Alavés, men derefter skal der tages en ny beslutning. Bartomeu ønskede ikke at haste sig til en beslutning hvorfor der stadig er en reel chance for at Setién bliver fyret inden Champions League begynder igen.

Hvis man går ud og leverer endnu en skandaløs indsats mod Alavés som man gjorde det mod Osasuna, så er der ingen tvivl om, at Bartomeu igen vil overveje situationen. Således er der en uges tid til at beslutte sig, da spillerne lige nu ikke ved hvilken træner der står klar på træningsbanen når de om en uge møder ind. I morgen er der kamp og den vurderes vigtig på Setiéns vegne selvom der ikke er andet end stolthed og prestige på spil.

Setién følte sig trist over resultatet og spillet mod Osasuna og samtidig var han hårdt ramt af Messis ord, som inddirekte sendte en sviner afsted mod Setiéns team. Alt siden januar har været dårligt, udtalte Messi og det var netop her, at Setién landede jobbet som cheftræner i klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder