Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vanvittig ligarekord stoppede brat for Vidal

La Liga - 18. juli 2020Vanvittig ligarekord stoppede brat for Vidal

© FCBN


Arturo Vidal er en kriger og han har kriget sig ind på hold som Bayern München, Juventus og nu Barca. Chileren må efterhånden have et rum i huset dedikeret til kun ligatitlerne. Dem vinder han nemlig mange af. Men da Real Madrid snuppede det spanske mesterskab for få dage siden, stoppede Vidals vilde rekord.

I de seneste otte sæsoner i træk har Arturo Vidal således vundet mesterskabet i den liga, han deltog i. Han har i alt deltaget i 16 sæsoner som professionel fodboldspiller og han har vundet 11 ligatitler - heraf otte i træk. I chilenske Colo-Colo blev det til tre ligatitler før han i 2007 tog springet til Europa og Bayer Leverkusen.Her spillede han så godt, at Juventus i 2011 hentede ham og så tog karrieren ellers fart, da han siden skiftet til Juventus har vundet mesterskabet hver år indtil Barca med pivringe spil satte en stopper for det. Han vandt mesterskabet fire år i træk med Juventus før Pep Guardiola hentede ham til Bayern München.

I det tyske vandt Vidal Bundesligaen tre gange med Guardiola, Carlo Ancelotti og Jupp Heynckes. Han skrev herefter under på en kontrakt med Barca og formåede at vinde sit ottende mesterskab i træk i sidste sæson under Ernesto Valverde, men det hele stoppede brat, da Real Madrid tog La Liga 2019/2020.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder