Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Coutinho er tæt på Arsenal

Transfermarked - 18. juli 2020Medie: Coutinho er tæt på Arsenal

© 2020 Getty Images


Philippe Coutinhos skifte til Barca har været intet andet end en katastrofe. Han fik aldrig lov til at spille på sin vante position og i stedet blev han udlejet til Bayern München, hvor han ikke ligefrem viste sig at være 120 millioner euro værd som tyskernes købsoption lød på. Derfor afviste tyskerne at købe ham permanent.

I stedet har Barca arbejdet benhårdt på at finde en køber og nu forlyder det ifølge Sport, at Arsenal oprigtigt er interesseret i at hente Coutinho tilbage til Premier League. Således meddeler mediet, at Coutinhos agent, Kia Joorabchian, er i færd med at forhandle med Arsenal.Coutinho har sagt ja og Arsenal har valgt at indlede forhandlingerne. Umiddelbart er de personlige vilkår på plads, men Arsenal vurderer kraftigt om der skal være tale om en lejeaftale eller om man skal gå all in og satse på at købe Coutinho fri. Set med Barca-øjne håber man på, at Arsenal ser et lys i brasilianeren og køber ham fri.

Newcastle har også været nævnt adskillige gange og de har stadig følere ude efter Coutinho, men lige nu er det Arsenal som har førsteprioritet og der er ikke tvivl om, at Barca gerne lytter til Newcastle hvis The Gunners beslutter sig for kun at leje Coutinho.

Barca ser ikke Coutinho som en del af klubbens fremtid og forsøger altså derfor at skille sig af med ham.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder