Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laurent Blanc tilbyder sig selv til Barca

Nyheder - 19. juli 2020Laurent Blanc tilbyder sig selv til Barca

© Sport


Quique Setién har aldrig lagt skjul på, at han tror på, at han har evnerne til at bringe Barca tilbage til toppen. Faktisk overtog han holdet fra Valverde mens man lå øverst - og i dag slutter man på andenpladsen. Ikke desto mindre kan kun godt spil og gode resultater redde Setién.

Hvis ikke Setién vinder Champions League, så er man meget vel fortid i klubben når næste sæson sparkes i gang. I mellem tiden forlyder det i spansk presse, at Laurent Blanc agent, Jorge Mendes, har været i snak med Barca for at tilbyde sin klient til klubben - og agenten og træneren kom med en klar plan.

Således har Laurent Blanc sat snakken med Valencia på standby for at tale med Barca. Her har han gjort det klart, at han gerne kommer ind som cheftræner for den kommende sæson og kun den kommende sæson. Han er klar over, at Barca ønsker Xavi til klubben og hvis det er fra sæsonen 2021/2022, så stopper Laurent Blanc gerne pr. aftale forinden.

Historien melder ikke om, hvad Barca har svaret på tilbuddet, men umiddelbart lader man den ligge indtil indeværende sæson er forbi. Det tyder ikke på, at Barca er i færd med at skifte træner inden Champions League og man afventer derfor situationen. Ikke mange tror på, at Barca har evnerne til at vinde Champions League når man har bøvl med hold som Osasuna, Espanyol og Valladolid, men den catalanske ledelse afventer før man tager en stor beslutning.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder