Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién efter 5-0: Vi har reflekteret meget

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. juli 2020Setién efter 5-0: Vi har reflekteret meget

© SPORT


FC Barcelonas udskældte cheftræner, Quique Setién, erkendte, efter 5-0 sejren over Alaves, at truppen havde reflekteret dybt over situationen efter at have tabt til Osasuna i sidste uge.

- Jeg ved at pressen sætter stor fokus på min fremtid, men det bekymrer mig ikke. Jeg fokuserer udelukkende på at holdet skal klare sig godt, mens jeg ikke kan kontrollere resten, sagde FC Barcelonas cheftræner til mediet SPORT, kort efter Alaves-sejren og fortsatte.

- Men det er korrekt at vi har reflekteret dybt over vores nuværende form og omkring hele situationen. Vi glæder os meget til Champions League, så det var vigtigt at vi fik talt ud om tingene, fortsatte træneren inden snakken hurtigt drejede hen imod Lionel Messi.

- Jeg får opbakning fra alle. Det er også vigtigt at vi er selvkritiske over hele linien, for vi kan alle lave fejl. Det er nemt at sige nu efter en 5-0 sejr, men situationen er også en anden.

Træneren slog samtidig fast, på kryptisk vis, at forholdet til klubbens største stjerne, Lionel Messi, er som et forhold skal være mellem en træner og en spiller.

- Mit forhold til Lionel Messi er det samme, mere eller mindre, som med enhver anden spiller. Der er nogle spillere som er mere åbne og hvor forholdet er stærkt, selvom mit forhold til Messi jo er godt.

- Det er det forhold som man kan forvente en træner af med sin spiller, sagde Setién til mediet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder