Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

For syvende gang: Messi topscorer i Spanien

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. juli 2020For syvende gang: Messi topscorer i Spanien

© SPORT


FC Barcelonas troldmand, Lionel Messi, har scoret flest mål i La Liga i 2019/20 sæsonen, som jo gør legenden til topscorer i Spanien for syvende gang i karrieren.

For fjerde gang i træk kan Lionel Messi krydre sit cv med en ny linie - topscorer i La Liga 2019/20, også kaldet Pichichi-titlen.

Barca-stjernen nåede op på 25 mål i 33 kampe for catalanerne, med Real Madrids franskmand Karim Benzema i hælene med sine 21 mål i 37 kampe.

I weekendens 5-0 sejr var verdens bedste fodboldspiller på pletten to gange.

I sidste sæson udlignede Messi rekorden for flest topscorer-titler - en rekord som Athletic Bilbao-legenden, Telmo Zarra, har været indehaver af indtil igår, hvor Barcas 33-årige supermand overtog med sin syvende personlige topscorer-titel.

Sidst en Barca-spiller, udover Messi, har vundet topscorer-titlen i Spanien var i 2015/16 sæsonen da Luis Suarez tog Pichichi-titlen med sine 40 mål i La Liga.

Cristiano Ronaldo vandt titlen to år forinden med sine 48 mål i sæsonen 2014/15 og 31 mål i sæsonen 2013/14.

For at finde topscoreren i La Liga, som hverken tørnede ud for Barcelona eller Real Madrid, skal man grave et spadestik dybere og finde Diego Forlan som scorede 32 mål i 33 kampe for Atletico Madrid tilbage i sæsonen 2008/09.

Se alle Messis topscorer-titler nedenfor


For syvende gang: Messi topscorer i Spanien


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder