Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang venter stadig på Barca

Transfermarked - 21. juli 2020Aubameyang venter stadig på Barca

© TT


Barca har i lang tid haft Pierre-Emerick Aubameyangs navn på listen over mulige angribere til holdet, men han er absolut ikke en prioritet. I stedet er Lautaro Martinez manden som Barca ønsker, men hvis ikke man formår at kapre argentineren denne sommer, så kan man som en lappeløsning finde på at hente Aubameyang ind.

Arsenal-træner Mikel Arteta har for nyligt været i medierne med et ønske om, at klubben hurtigt får styr på Aubameyangs fremtid. Situationen er den, at angriberens kontrakt med The Gunners løber ud om et år og englænderne ønsker at forlænge med ham. Men Aubameyang selv har hidtil parkeret alle tilbud, da han venter på Barca.Det er slet ikke sikkert, at Barca henvender sig, men Aubameyang er med sine 31 år udmærket klar over, at det er absolut sidste mulighed for at rykke til Barca og derfor holder han Arsenal hen indtil Barca har en afklaring omkring deres angriberjagt. Ifølge Sky Sport har Aubameyang givet Arsenal besked om, at han forlænger såfremt Barca afskriver ham.

Der er en kæmpe forskel på om man henter Lautaro Martinez eller Aubameyang i forhold til deres alder, men at Barca henter ældre spillere er ikke noget nyt og Aubameyang lader altså ikke chance gå til spilde hvis situationen lige pludselig skulle opstå. Umiddelbart reagerer Barca ikke før deres sæson er færdig - det betyder, at man skal have overstået Champions League først.

Aubameyang
Dijon: 39 kampe
Lille: 24 kampe
Monaco: 23 kampe
Saint-Étienne: 97 kampe
Dortmund: 213 kampe
Arsenal: 106 kampe
Antal mål total: 262


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder