Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Nu skal han væk!

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. juli 2020




Martin Braithwaite underskrev tidligere i år en fire-årig kontrakt med FC Barcelona, men ser allerede ud til at have trukket Barca-trøjen over hovedet for sidste gang - danskeren er på vej væk, melder mediet Mundo Deportivo.

Den danske landsholdsspiller konkurrerer mod Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, mens Lautaro Martinez efter alt at dømme også er at finde på Camp Nou i den nye sæson.

For spilletid er altafgørende for en professionel fodboldspiller.



Og Braithwaite har da også tidligere formået at gøre sig positivt bemærket, da han scorede i 4-0 sejren over Mallorca for et par måneder siden, men herefter skal man kigge langt efter de rosende avisoverskrifter rettet mod den tidligere Esbjerg-angriber.

Nu beretter mediet Mundo Deportivo at både Barca-ledelsen og Braithwaite-lejren er enige om at danskeren skal enten udlejes eller sælges - førsteprioriteten er dog at skille sig af med den tidligere Leganes-stjerne.

Braithwaite har bidraget med et enkelt mål i 11 kampe for FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Nu skal han væk!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder