Annonce


Annonce

Annonce

Messi-rekord: Udligner Müller og Eusebio

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. juli 2020




Endnu en dag og endnu en rekord. For syvende gang i sin karrieren har Messi vundet topscorer-prisen i Spanien, eftersom troldmanden har klasket læderet i kassen flest gange i La Liga - men rekorderne slutter ikke her.

Efter den argentinske superstjernes to mål mod Alaves i weekenden, har han nu vundet Pichichi-prisen hele fire gange i træk - det samme som den legendariske Hugo Sanchez præsterede mellem 1984 og 1989.

Samtidig kan Lionel Messi nu mænge sig blandt de ikoniske topscorer-legender som Gerd Müller og Eusebio, som begge jo har vundet syv Pichichi-awards hver i deres respektive ligaer - ligesom Messi.



Den tyske målmaskine Gerd Müller opnåede de syv topscorer-priser i Bundesligaen mellem årene 1966 og 1978, mens den portuguesiske legende Eusebio vandt priserne i Primeira Liga for Benfica i perioden 1963 til 1973.

Da Messi jo sandsynligvis stadig har krudt i støvlerne i den kommende sæson, er det ikke helt utænkeligt at verdens bedste fodboldspiller vipper Gerd Müller og Eusebio af pinden med endnu en topscorer-pris i La Liga.

Messi har allerede vundet seks Gyldne Støvler og seks Ballon d´Or-titler - mere end nogen anden i historien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi-rekord: Udligner Müller og Eusebio

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder