Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi-rekord: Udligner Müller og Eusebio

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. juli 2020Messi-rekord: Udligner Müller og Eusebio

© SPORT


Endnu en dag og endnu en rekord. For syvende gang i sin karrieren har Messi vundet topscorer-prisen i Spanien, eftersom troldmanden har klasket læderet i kassen flest gange i La Liga - men rekorderne slutter ikke her.

Efter den argentinske superstjernes to mål mod Alaves i weekenden, har han nu vundet Pichichi-prisen hele fire gange i træk - det samme som den legendariske Hugo Sanchez præsterede mellem 1984 og 1989.

Samtidig kan Lionel Messi nu mænge sig blandt de ikoniske topscorer-legender som Gerd Müller og Eusebio, som begge jo har vundet syv Pichichi-awards hver i deres respektive ligaer - ligesom Messi.Den tyske målmaskine Gerd Müller opnåede de syv topscorer-priser i Bundesligaen mellem årene 1966 og 1978, mens den portuguesiske legende Eusebio vandt priserne i Primeira Liga for Benfica i perioden 1963 til 1973.

Da Messi jo sandsynligvis stadig har krudt i støvlerne i den kommende sæson, er det ikke helt utænkeligt at verdens bedste fodboldspiller vipper Gerd Müller og Eusebio af pinden med endnu en topscorer-pris i La Liga.

Messi har allerede vundet seks Gyldne Støvler og seks Ballon d´Or-titler - mere end nogen anden i historien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder