Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Eric Abidal vil have Laurent Blanc

Nyheder - 22. juli 2020Avis: Eric Abidal vil have Laurent Blanc

For nyligt kom det frem, at Laurent Blanc havde tilbudt sig selv til Barca velvidende om, at man efter næste sæson igen forventes at skifte træner, da det umiddelbart er planen at køre Xavi i stilling til sæsonen 2021/2022. Men inden da er Blanc klar til at tilbyde sin hjælp til klubben.

Nyheden dukkede op i de franske medier og nu skriver L'Equipe, at Barca kraftigt overvejer Blanc som en løsning såfremt Quique Setién ikke fører Barca til triumf i Champions League. Setién er klar over, at han ikke har forbedret Barca overhovedet og alle forventer da også en fyring af ham under alle omstændigheder efter Champions League - og netop derfor begynder trænernavnene at dukke op.

L'Equipe beretter, at sportschef Eric Abidal er vild med idéen om at få Laurent Blanc ind som cheftræner. Abidal spillede under Blanc i 2010-2011 på det franske landshold, men ulempen er, at Blanc ikke har været i job siden 2016 så det er absolut ikke fordi, at han er inde i den voldsomme rytme, som cheftrænere på højt plan har - han kender dog alt til det.

Blanc har i sine seneste fire år afvist blandt andet Sevilla og Galatasaray, som har henvendt sig, da han ikke har følt sig klar. Men nu føler han sig klar til at tage et job op igen og med Barca i voldsomme problemer, skulle han være klar til at trække i arbejdstøjet igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder