Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny mand i Barca: Interview med Pedri

Nyheder - 22. juli 2020Ny mand i Barca: Interview med Pedri

© FC Barcelona


Pedri - eller Pedro González - er ny mand i Barca-trøjen fra næste sæson og han glæder sig helt ekstremt meget til endelig at kunne trække i Barca-trøjen. Han har i denne sæson spillet i Las Palmas, hvor han har gjort god figur og nu har han ladet sig interview, hvor han kommer ind på adskillige spændende emner. Du kan læse det hele lige her.

Ung Barca-fan
- Jeg ser altid Barcas kampe og det vil jeg altid gøre. Hjemme hos mig er ale Barca-fans og det har været en drøm for mig at se alle faciliteterne i klubben. Camp Nou er utrolig og jeg har altid drømt om at komme ud af tunnelen og ind på banen.

Idoler
- Det har altid været Andrés Iniesta og nu også Frenkie de Jong.Opsummering af sæsonen
- U17 VM var god, men det endte bittert. Med Las Palmas har det været svært at spille så mange kampe uden fans på lægterne, da vi normalt går på banen for tilhængernes skyld.

- Jeg kan godt mærke, at der er kommet mere fokus og pres, men det er en god ting: Hvis man slapper for meget af, så opnår man ingenting.

Champions League
- Jeg er sikker på, at Barca nok skal komme til at gøre det godt i Champions League til trods for at de ikke vandt ligaen. De har et forrygende hold.

Fremtiden
- Min første plan er at være i Barca når pre-season starter. Mit fokus har altid været præget af, hvad træneren vil have mig til.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder