Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo: Hellere hjælpe B-holdet end spille mod Alavés

Nyheder - 23. juli 2020Araujo: Hellere hjælpe B-holdet end spille mod Alavés

© FC Barcelona


Ronald Araujo er så småt begyndt at høste spilletid på Barcas førstehold og han var med fra start, da catalanerne lukkede ligaen ned med en 5-0-sejr mod ude Alavés. Her var der ingenting på spil for Barca, udover æren, men til gengæld spillede B-holdet en uhyre vigtig kamp kort tid efter. Den ville Araujo gerne have spillet.

Ronald Araujo har nemlig hjulpet B-holdet frem til play-off kampene og dem ville han gerne være med til at spille. Barcas B-hold mødte Valladolid søndag klokken 20 mens førsteholdet spillede en på papiret ligegyldig kamp mod Alavés tre timer tidligere. Quique Setién valgte dog at tage spillere som Araujo, Puig og Ansu ud af B-holdet og bruge dem i en ligegyldig kamp mod Alavés. Spørger man Araujo er der ikke tvivl om, hvad han helst ville.


Hvordan fulgte du kampen mod Valladolid?
- Lige så snart at vores kamp mod Alavés sluttede, satte Ansu Fati og jeg kampen i gang på en iPad. Vi så indledningen og slutningen, da vi også havde et fly, som vi skulle nå. Men vi fulgte så meget med så muligt og vi var meget glade.Selvom du godt nok var med førsteholdet, så ville du vel gerne have været med?
- Ja. Jeg ville virkelig gerne have været med. Det er kulminationen på hele sæsonens hårde arbejde. Vi satte vores mål om at nå play off og oprykning. Nu skal vi give alt for at opnå vores mål.

Hvordan har du det personligt inden kampen mod Badajoz?
- Det er en vital kamp. Vi skal vinde for at spille igen på søndag. Vi skal være motiverede, fokuserede og huske på, at kampe ofte bliver afgjort af den mindste detalje. Vi skal spille 90 solide minutter.

Efter at have været sammen med førsteholdet tog Araujo afsted til Marbella for at knytte sig til B-holdet. I aften spiller man mod Badajoz.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder