Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca gør det klart: Umtiti skal væk

Transfermarked - 23. juli 2020Barca gør det klart: Umtiti skal væk

©


Frem mod næste sæson har der været meget snak om angrebet og hvem der skal spille foran modstanderens mål. Håbet er at hente Lautaro Martinez og Neymar ind, men forsvaret bliver sjældent nævnt. Ikke desto mindre er Barcas ledelse på arbejde i jagten på at forbedre det triste forsvar, som man har set i denne sæson.

38 mål i ligaen har Barca lukket ind. Det er dårligere end f.eks. Getafe og det er ikke i din bås, at man skal sammenlignes med andre. Ifølge Sport har Barca gjort det klart over for Samuel Umtiti, at klubben ikke har brug for ham i næste sæson. Man pønser på at sælge ham og man har allerede afvist tanke nom kun at udleje ham. Han er meget skrøbelig og har konstant haft problemer i halvandet års tid.

I første omgang arbejder Barca på at sælge ham permanent, men man er forstående over for den nuværende situation med klubber, som måske mangler penge, og derfor kan det til sidst ende ud i en lejeaftale. Såfremt Barca kan få sendt Umtiti og hans løn ud af huset, så må man vurdere om det skal være et salg eller en lejeaftale.

Barca møder Napoli i Champions League og netop Napoli har aldrig lagt skjul på deres interesse i Umtiti. Desuden skal italienerne ud på markedet og forbedre sin defensiv og derfor kan Napoli reelt set blive en mulighed for Umtiti, som er blevet overhalet af Lenglet med adskillige kilometer. Troen på Umtiti er så småt forsvundet og desuden har Ronald Araujo vist gode takter mens Piqué spiller fast uanset om han rammer et højt eller lavt niveau.

Barca og Napoli mødes den 8. august. Om Umtiti er klar til kampen vides endnu ikke.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder