Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu leder efter penge til Neymar

Transfermarked - 23. juli 2020Bartomeu leder efter penge til Neymar

©


At Barca-præsident Josep Maria Bartomeu meget gerne vil have sine fingre i Neymar er ingen hemmelighed. Selvom præsidenten blev stukket i ryggen af Neymar sommeren 2017, så vil han gå meget langt for at få brasilianeren tilbage til Barca.

Økonomisk set klarer Barca sig fint ovenpå en omgang coronavirus og hvor man stadig i dag taber penge på at man ikke må lukke fans på stadion. På grund af de manglende indtægter har Bartomeu og co. behov for at finde penge til at købe Neymar fri, da man også har andre transfermål end blot angriberen. En håndfuld spillere fra den nuværende trup kan forventes at blive solgt denne sommer og Bartomeu gør det hele med Neymar i tankerne.

Spillere som Umtiti, Rakitic, Vidal, Coutinho, Braithwaite og Junior Firpo bliver alle nævnt mens også Griezmann og Dembélé bliver nævnt. Umiddelbart lader det til at Griezmann får en ny chance i Barca-trøjen mens man giver Dembélé en sidste chance i håbet om, at han har været skadet længe for sidste gang.

Udover at styrke angrebet får man Pjanic ind på midtbanen mens Riqui Puig forventes at få endnu mere spilletid fremadrettet. I forsvaret er man også på jagt efter nye spillere - men det hele er et puslespil som skal gå op og selvom der arbejdes intenst bag kulissen lige nu, så skal man ikke forvente noget stort indkøb før efter Champions League.

Hidtil har Barca ikke henvendt sig til PSG for at forhandle om Neymar. I Frankrig melder L'Equipe PSG for værende tilfredse med situationen, da de ikke tror på, at Barca har nok penge til at hente Neymar tilbage og derfor vil PSG forsøge at indlede en kontraktsnak med angriberen i håbet om at han forlænger sit ophold i det franske. Senest har Kylian Mbappé troet sin kærlighed til klubben og PSG øjner nu muligheden for at beholde begge stjernespillere i endnu en sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder