Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tata Martino: Ville hente Vidal i 2013

Nyheder - 24. juli 2020Tata Martino: Ville hente Vidal i 2013

© Goal


Tata Martino havde en forrygende start, men i virkeligheden en turbulent tid i Barca, da han valgte at takke ja til jobbet kort før at Tito Vilanova på grund af sygdom blev nødt til at trække sig. Tata Martino skrev historie, men endte med at tabe det hele på jorden i sidste øjeblik.

Således blev han den første træner i Barcas historie til at gå ubesejret igennem de første 16 kampe. Faktisk nåede han helt op på 21 kampe uden nederlag, før Ajax satte en kæp i hjulet og bremsede Barca. Barca indledte rigtig godt, men som ugerne gik blev man mere og mere presset af Atletico Madrid, som endte med at vinde ligaen efter 1-1 på Camp nou i sidste spillerunde. Kort tid efter annoncerede Tata Martino, at han havde sagt op. Han formåede kun at føre holdet til succes i den spanske Super Cup.

Som årene er skredet frem har Barca helt tydeligt mistet en del af sin DNA, og det hæfter Tata Martino sig ved i et nyt interview med Todos Somos Tecnicos.

- I dag kan man spørge sig selv, om Barca virkelig stadig afhænger af sin DNA, som vi kender det. Specielt efter at Xavi og Iniesta stoppede.- Jeg mener, at Barca gør klogt i, at hente andre type spillere ind. Jeg kan specielt godt lide Arturo Vidal - jeg ville faktisk hente ham til klubben hvis det havde været muligt (i 2013).

- Lige nu er han hjertet på holdet på grund af hans enorme dedikation. Han arbejder hårdt og han formår at komme med frem og score mål.

Det er kun Messi, Suárez og Griezmann, som har scoret flere mål end Vidal. Chileneren har scoret otte mål i 42 kampe i denne sæson og kan med ét mål mere udligne Rakitic' bedste mål-sæson i klubben. I 2015/16 og 2016/17 scorede han ni mål. I denne sæson er det blevet til bare ét mål mens han i sidste sæson bidrog med fire mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder