Annonce


Annonce

Annonce

Barca smider ikonisk fotograf på porten

Nyheder - 25. juli 2020




Alle husker det. Om man er Barca-fan eller ej. Så husker alle fodboldfans det ikoniske billede af Lionel Messi i forbindelse med 6-1-sejren over Paris Saint-Germain i Champions League. Argentineren jublede over Sergi Robertos mål ved at hoppe op til Barcas fans. Og her skød Santiago Garces sit bedste billede nogensinde.

Santiago Garces er fotografen bag det ikoniske billede af Lionel Messi og ifølge El Periodico får han ikke sin kontrakt i Barca forlænget og således skal han nu ud og finde sig et nyt job efter at have været i Barca i adskillige år. Han sidder altid klar på sidelinjen til Barcas hjemmekampe, men vil altså ikke gøre det fra og med næste sæson.

Da Neymar vippede bolden ind i feltet til Sergi Roberto, som scorede Barcas sjette mål i kampen og sendte holdet videre i turneringen, eksploderede Camp Nou i jubel - så meget, at der blev målt et lille jordskælv. I samme øjeblik, som bolden gik i mål, hoppede Messi op på den ene bande og lige præcis i skudvinkel stod Santiago Garces helt tilfældigt klar og skød et af de smukkeste fodboldbilleder til dato.

- Alle siger, at det er det bedste billede af Messi nogensinde. Mange sammenligner det med billedet af Pelé og Maradona på Azteca Stadium i 1958, forklarede Garces selv om billedet.

Barca smider ikonisk fotograf på porten
Garces og Messi. Foto: Marca Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca smider ikonisk fotograf på porten

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder